De Vacaturenbank

Groei en Bloei is een gezellige vereniging zonder winstoogmerk en heeft o.a. als doelstelling het verspreiden van kennis en het groener en gezonder  maken van onze wereld. Deze doelstellingen kunnen alleen worden bereikt door de inzet van veel  vrijwilligers.

Hieronder vindt u de openstaande vacatures bij onze afdeling. Er zijn er die direct ingevuld kunnen worden, andere volgen iets later.

Voorzitter:

Bij aftreden huidige voorzitter per april 2018.

Promotieteam:

regelt alles wat te maken heeft met promotie van de vereniging, regelt de bemensing van de kraam,markten en andere groenevenementen, waarbij de ledenwerving centraal staat  ( meerdere personen).

Creatieve personen:

Deze zijn altijd welkom , zij moeten het leuk vinden om met leden en niet leden leuke dingen te ondernemen.

Commissie Nationale Tuinweek:

Voor deze commissie bestaan de werkzaamheden uit het organiseren ( met ondersteuning van het bestuur en de landelijke vereniging) van diverse (groen)activiteiten voor de Nationale Tuinweek in de maand juni .Dit is een jaarlijks terugkerend evenement.

Belangstelling?  Meld u aan via  info(at)denoordkop.groei.nl

of bij een van de bestuursleden.

De Groei en Bloei kraam tijdens de éérste Nationale Tuinweek 2014.

Daar is het altijd gezellig en kun je uitleggen wat er zoal gebeurt bij onze afdeling.

Het is een dankbare taak en je ontmoet er veel mensen met groene vingers.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876