De Noordkop

40 jarig jubileum Groei & Bloei afdeling De Noordkop

Groei & Bloei afdeling De Noordkop bestaat 40 jaar! Bij dit jubileum willen wij natuurlijk even stilstaan en deze mijlpaal vieren wij dan ook graag met onze leden.

Het bestuur organiseert daarom een superleuke middag voor alle leden van De Noordkop op zondag 18 september 2022. Het programma blijft nog even een verrassing.

Zodra er meer bekend is, hoort u dat natuurlijk van ons. Houdt u vooral de agenda op de website en onze Nieuwsbrief in de gaten.

Het bestuur wenst u alvast een hele fijne zonnige zomer!

LET OP: Het jubileum-uitje vindt dus plaats op zondag 18 september a.s. en dus niet zoals eerder aangekondigd op 17 september!

Voorzitter gezocht!

Groei & Bloei De Noordkop is naarstig op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wegens het vertrek van voorzitter Jan Paauw, is het bestuur op zoek naar
een daadkrachtig persoon, die tijd en energie wil steken in het voorzitterschap van onze vereniging.

Het liefst willen wij natuurlijk iemand vinden die groen bloed door de aderen heeft vloeien en
liefhebber is van tuinieren en groen, maar iedereen die denkt geschikt te zijn voor deze
vrijwilligersfunctie is natuurlijk welkom.

Heeft u belangstelling, of kent u iemand die dat heeft, dan kunt u contact opnemen met Tineke Poortman 0227 - 592694 of via mail: tineke.mels(at)quicknet.nl

Ook als u vragen heeft over wat het voorzitterschap daadwerkelijk inhoudt, kunt u terecht bij Tineke.